GothCon XLVII

Frostpunk The boardgame Survival experience

Har du vad som krävs för att överleva isapokalypsen? Världen har förfrusit och för att överleva har den sista spillran av mänskligheten byggt stora generatorer som drivs av värdefullt kol. Men tiden är knapp och århundradets storm nämar sig. Ni måste bygga skydd och samla mat och resurser för att klara er. Varje handling har oåterkalliga konsekvenser, dom lagar ni stiftar, de områden ni utforskar, dom byggnader ni bygger. Allt påverkar.

Har ni vad som krävs för att överleva frosten? Lyckas ni hålla era medborgare friska eller låter ni sjukdomarna hänga fritt? Samlar ni tillräckligt med mat eller svälter folk? Har alla tak över huvudet eller fryser några på natten? Är ni ett religiöst samfund eller är det hårda lagar och strikt ordning som gäller? Vågar ni utforska utmarkerna för att kanske hitta frälsning i vildmarken eller isolerar ni er från hela omvärlden?

Kom och testa det iskallaste brädspelet som gjorts och se om du har vad som krävs. Ni kan komma och spela i lag om 4 personer per lag. Dom lag som lyckas överleva hamnar på Wall of fame of true survivors.
Versionen av Frostpunk som kommer användas är deluxe utgåvan med preshadeade miniatyrer och neopren playing mat. Spelet använder dessutom en digital app som spelar originalmusik ifrån dataspelet.

1 spel tillfällen per dag utlovas pga spelets längd som är ca 5 timmar

Pass

lör 17:00 - lör 22:00

Logga in för att spara favoriter

Individuell anmälning

sön 10:00 - sön 15:00

Logga in för att spara favoriter

Individuell anmälning

Arrangörer