GothCon XLIV

Hjälp och förklaringar till Anmälningssystemet

Köpa biljett och förköp

Du måste köpt eller fått någon form av biljett för att få gå på konventet. Du kan välja biljetttyp på Biljetter och lägga i din varukorg.

Du kan även köpa biljetter åt andra deltagare, alla som ska delta måste dock skapa ett konto på sidan för att kunna koppla biljetten till sig. När du betalt för extrabiljetter så kommer du få biljettkoder som du kan skicka till de som ska ta emot biljetten.

Om du är intresserad av att förköpa andra saker, som tex. mugg, sovplats eller t-shirt så kan du göra det på sidan Produkter.

För att betala, gå till Kassan. Vi tar bara betalt med kort innan konventet.

Alla förköpsprodukter fås vid incheckningen på konventet.

Om du är arrangör eller funktionär så behöver du inte köpa en biljett. Kontakta arrangörsgruppen eller funktionärsansvariga så tilldelar de dig rätt inträdestyp.

Arrangemang och spelaranmälingar

En del arrangemang har föranmälningar till passen. För att kunna föranmäla dig måste du först ha en giltig biljett enligt ovan.

För att anmäla dig till ett pass, hitta arrangemanget via Arrangemangslistan och klicka dig in till arrangemanget. Vid listan av passtider finns en anmälningsknapp vid de pass som har föranmälan.

Om du besöker konventet tillsammans med vänner så kan någon av er skapa ett Lag för att kunna synkronisera att anmäla er till samma pass lättare. Du kan skapa ett lag från sidan Mina lag och sedan bjuda in andra spelare till det med inbjudningslänken som du ser när du gjort det. Personen som skapat laget blir lagledare och kan anmäla andra lagmedlemmar till pass åt dem, lagmedlemmarna måste dock ha ett inträdesval innan lagledaren kan anmäla dem. Det finns ingen gräns på antalet lag som en deltagare kan tillhöra.

En del pass har laganmälan istället, då anmäler sig hela laget som en enhet. Det kommer då stå vid passinformationen hur stora lag som det är anpassat för. Sedan kan du anmäla laget från arrangemangets sida på liknande sätt som vid individuell anmälan.