GothCon XLVII

Lönnmördare

Lönnmördare är ett spel som spelas löpande under nästan hela GothCon.

Spelet går ut på att deltagare lönnmördar varandra med en kniv (banan), förgiftar varandras mat eller dryck (salt) eller utmanar varandra på rysk roulette (D6). Spelare kommer att märkas med en armbindel.

Poäng ges för varje mord och de deltagare som lever 21:00 på lördag får extra poäng. Spelaren med mest poäng vid spelets slut vinner oavsett om hen lever eller inte.

Man kan delta trots att man inte är på konventet hela tiden och det kommer att finnas minst två chanser att återupplivas/hoppa in i spelet efter att det startat.

Spelrum, sovsalar och cafeterian kommer att vara fredade från mord med kniv.

För att vara med från början måste man delta i ett uppstartsmöte (Max 15 min) fredag kl 09:00 men man kommer kunna hoppa in i spelet kl 12:00 samt vid midnatt genom att komma till arrangemangsrummet.

Föranmälan är möjlig men inte nödvändig, man kan dyka upp till uppstartsmötet utan föranmälan eller hoppa in vid givna tillfällen.
Om färre än 10 personer dyker upp till uppstartsmötet ställs arrangemanget in.

Vid frågor eller behov av domslut kan arrangörerna kontaktas via en facebookgrupp som alla som deltar i spelet bjuds in till.

I arrangemangsrummet kommer material och regler (och ofta arrangörer) finnas tillgängligt under hela tiden som spelet pågår.

Pass

fre 09:00 - lör 21:00

Logga in för att spara favoriter

Fre09-Lör21

Individuell anmälning