GothCon XLVII

Sura uppstötningar

The Descent of Golmonders Temple
Länge var Golmonder en avskydd och ohelig avgud. Men ju längre tiden har gått och de tre första plågorna: Blodhostan, Eldregnet och Den skrikande natten plågat människa och jord, har den tvehövdade basiliskernas kyrka haft enklav och bestämt att helgonförklara Golmondor. Golmonders tempel ligger i Bergen Crypta och kan numera ses som heligt då det ligger nära basiliskernas uppstigningsplats. Ett edikt har skrivits:

“Alla som kan finna och återbörda heliga artefakter ur Golmonders tempel till sin rättmätiga plats hos ärkeprästinnan Josifla Migol, kommer belönas rikligt, både i detta liv och nästa”.

The Descent of Golmonders Temple är ett äventyr baserat på Mörk Borgs fruktansvärda underbara värld. Äventyret har inslag av psykologiska inslag och body horror. Förvänta er ett dungeon crawl men med flera oväntade och udda inslag. Spelet passar grupper på mellan 4 - 6 spelare.

På grund av spelet och äventyrets karaktär är det inte lämpligt för folk under 16 år eller för spelare som inte uppskattar eller klarar av våldsamt eller explicit innehåll.

Pass

Logga in för att spara favoriter

fre 10:00 - fre 15:00

    Plats: Norra 209

Anmälning för lag om max 7 personer , pris 100 kr

Fullbokat

Logga in för att spara favoriter

lör 10:00 - lör 15:00

    Plats: Norra 209

Anmälning för lag om max 7 personer , pris 100 kr

Fullbokat

Arrangörer